EN  |  FI
 

Carola Hjelt
carola@kitchen­ofinsights.com
puh. +358 505 707 806

Minusta

Kitchen of Insights - Oivallusten keittiö - viittaa positiivisiin, kannustaviin ja salliviin olosuhteisiin, joilla edesautetaan oivallusten syntymistä. Rakastan keittiössä touhuamista ja ajattelen, että samoin kuin kokkaamisessa, myös elämässä meillä kaikilla on käytössämme erilaisia raaka-aineita, joista voimme yhdessä luoda loistavia makuelämyksiä.

Itse tuon mukanani soppaan levollisuutta, positiivisuutta, tarkoituksenmukaisuutta ja suunnitelmallisuutta. Kun niihin yhdistetään muiden osallistujien erilaiset kyvyt ja ominaisuudet, saamme aikaan hienoja tuloksia. Olen valmis työskentelemään kanssasi niin henkilökohtaisten kuin työhön liittyvien asioiden kanssa, ja tukemaan sinua niin, että voit elää palkitsevaa ja arvojesi mukaista elämää.

Keittiömme tärkein työkalu oivallusten aikaansaamiseen on coaching. Uskon, että meillä kaikilla on parhaat vastaukset kysymyksiin sisällämme ja coaching on uskomaton työkalu niiden löytämiseen. Toki oivalluksia syntyy myös keskustelun sekä uuden tiedon ja uusien näkökulmien myötä. Valjastan mielelläni käyttöösi monipuolisen kokemukseni yritysmaailmasta ja erityisesti johtamisen kehittämisestä. Voit lukea minusta lisää LinkedIn-profiilistani.

Oma tapani parantaa maailmaa on auttaa sinua, johtotehtävissä toimivaa ahertajaa, jolla on liikaa lautasellaan. Autan sinua tunnistamaan ajoissa tilanteesi, välttämään uupumisen ja löytämään uudenlaista, kestävää hyvinvointia sekä töissä että kotona.

Carola Hjelt
carola@kitchen­ofinsights.com
puh. +358 505 707 806

 

Ota yhteyttä


 
Kitchen of Insights
Y-tunnus: 2966900-7
Rekisteri- ja tietosuojaseloste