EN  |  FI
 

Retriitit

Elämäsi on hektistä ja sinua vedetään liian moneen suuntaan. Yksinkertaiset asiat ovat alkaneet tuntua monimutkaisilta ja kaipaat aikoja, jolloin pystyit kunnolla keskittymään. Mielesi toivoo rauhaa. Haluat olla muutaman päivän ilman mitään velvoitteita, keskittyä vain itseesi ja palautua.

Retriitillä nautit levosta, luonnosta, rauhasta, sallivasta ilmapiiristä ja hyvästä ruoasta. Pienten harjoitusten ja keskustelujen avulla pääset katsomaan elämääsi kokonaisuutena. Ehkä huomaat asioita, joihin haluat keskittyä tulevaisuudessa enemmän saavuttaaksesi mielenrauhaa ja tasapainoa. Tärkeintä viikonlopussa on kuitenkin pysähtyminen ja voimaantuminen. Erityistä tässä retriitissä on vertaistuki sekä mahdollisuus jatkaa tärkeiden asioiden työstämistä retriitin jälkeen coaching-sessioissa.

Olet lämpimästi tervetullut viikonloppuretriittiin - päästämään hetkeksi irti arjesta. Tule sellaisena kuin olet. Rakennamme juuri sinulle omaan tilanteeseesi ja jaksamiseesi sopivan viikonlopun, jonka jälkeen sinulla on enemmän voimia ja työkaluja olla taas elämäsi johtohenkilö. Halutessasi voimme räätälöidä myös ryhmällesi oman retriitin. Ota yhteyttä ja tule mukaan!